Globe icon

EN

#PLACEHOLDER Aass logo
Header bilde

På disse festivalene finner du Aass i sommer!

Festivalsommeren 2024 er i gang, og Aass er ute på veien og bidrar til å gi deg gode stunder på flere festivaler denne sommeren! Vi har allerede besøkt noen festivaler og har noen herlige godbiter i vente! Dette er festivalene du finner oss på sommeren 2024 👇🏻

Hamar Ølfestival (30. mai - 1. juni)

Vi tjuvstartet festivalsommeren med en tur til Hamar. Som Drammensere er vi kloke nok til å ikke blande oss i diskusjonen om hva som er riktig side av Mjøsa, men at det var en hyggelig helg er det ingen tvil om. Hamar Ølfestival er norges eldste ølfestival, som fyller hele torget i Hamar den første helgen i juni hvert år. Fra torsdag 30. mai til og med lørdag 1. juni ble torget fylt med herlig livemusikk, glade mennesker, gode stunder og ikke minst godt drikke fra Norges Eldste Bryggeri.

bilde

Singelfestivalen (22. juni)

Lørdag 22. juni var Aass leverandør på Singelfestivalen på Hadeland. Singelfestivalen er et friskt pust i festivalsommeren, der du må være singel for å kunne kjøpe billetter. Med mange morsomme aktiviteter og god underholdning fylles Hadeland Folkemuseum opp av forvetningsfulle og sporty single mennesker. Og om ikke Aass kan garantere kjærlighet ved første blikk, så gjorde vi hvert fall vårt for å bidra til gode stunder under Singelfestivalen.

Idyllfestivalen (21. - 22. juni)

Idyllfestivalen finner sted på idylliske Isegran i Fredrikstad. Aass Bryggeri har vært samarbeidspartner av Idyllfestivalen de siste årene, og i år serverte festivalen en variert line-up med noen av de største artistene både nasjonale og internasjonale. Her kunne Postgirobygget by på "En solskinnsdag" i regnværet, men Kygo lyste opp fredagskvelden med pyro og fyrverkeri under sin konsert. Vi gleder oss allerede til å komme tilbake til Idyllfestivalen neste sommer! 

 

Billettene er allerede ute!

Kongsberg Jazzfestival (3. - 6. juli)

Kongsberg Jazzfestival har holdt på siden 1965 og er en av landets eldste jazzfestivaler. I de senere årene har Kongsberg jazzfestival utviklet seg til å bli en folkefest som fyller hele Kongsberg med musikalske og kulturelle aktiviteter, i 2024 fra onsdag 3. juli til og med lørdag 6. juli.
Aass Bryggeri har lang historie som samarbeidspartner av festivalen, og gleder oss også til i 2024 å bidra med gode stunder på festivalen.

 

Kjøp billetter her!

Ypsilon og Elvefestivalen (23. - 25. august)

Elvefestivalen og Ypsilon er Drammens egen folkefest. De siste årene har musikkdelen av festivalen endret navn til Ypsilon og sammen med Elvefestivalen skapes det folkefest i hele Drammen sentrum disse tre dagene i slutten av August. I 2024 er vi stolte over å har vår egen Jubileumsbar på Bragernes Torg og sammen med Byen Vår Drammen vil vi arrangere turer fra torget bort til Aass Bryggeri for ølsmaking i Pilotbryggeriet. Folkefesten i byen er gratis og billetter til Ypsilon kan du kjøpe her 👇🏻

 

Kjøp billetter til Ypsilon her!

Les mer om Aass Bryggeri!

Header bilde

Bli med inn

Les mer
Header bilde

Aass Bryggeri kåret til Årets Bedrift

Les mer