Globe icon

EN

#PLACEHOLDER Aass logo
Gode stunder bakgrunnsbilde

Sponsorater

Aass bryggeri bidrar til ulike idrettsklubber og arrangementer. Her kan du lese mer om hvilke og hvordan ditt kjøp i butikken eller ved serveringssted også er med på å støtte klubber og arrangementer som betyr noe for deg.

Bilde

Ekte kjærlighet!

Vi heier på Godset og har vært sponsor for flaggskipet i Drammens-fotballen sammenhengende i over 30 år!

Cupgull, seriegull, nedrykk, opprykk og europacup – det er som en skikkelig spennende «berg-og-dalbane-tur» å være sponsor for de blå fra Gulskogen. Nå er Strømsgodset igjen på gang med å skape et solid lag som biter godt fra seg i eliteserien. Samtidig er damelaget på full fart oppover i divisjonssystemet, slik at Strømsgodset om noen år forhåpentligvis også kjemper med de beste lagene i Toppserien for kvinner.

Vi støtter unge talenter
De siste årene har Strømsgodset vært en foregangsklubb i utviklingen av unge spillere. Dette støtter vi ved at Aass Bryggeri deler ut prisen til årets unge spiller hvert år.

 

godset.no

Bilde

Stolte tradisjoner

Drammen Håndballklubb er et av Norges beste håndball-lag gjennom tidene på herresiden. Klubben har en rik historie og gode verdier. Vi i Aass Bryggeri heier på DHK og er stolte sponsorer av klubben.   

Med meriterte Kristian Kjelling på trenerbenken, og en talentfull tropp, satser DHK i toppen av norsk håndball. Hjemme i Drammenshallen inviterer laget til håndballfest gjennom hele sesongen. Med entusiastisk støtte fra publikum gir laget alltid alt for seier – det resulterer i mange gode stunder for supporterne av laget fra Drammen. 

 

dhk.no

Bilde

En stor drøm fra ei lita bygd

Med lagånd, innsats og kameratskap har Mjøndalen år etter år kloret seg fast i toppen av norsk fotball. Med på laget har de Aass Bryggeri.

Mye av suksessen til klubben er kommet som et resultat av at Mjøndalen kanskje er Norges mest folkelige fotballklubb. Alle i klubben byr på seg selv og står for verdier som Aass Bryggeri identifiserer seg med. Derfor er det med stolthet vi heier på og sponser klubben.

Med sterke personligheter, små ressurser og mye lokalt engasjement på og rundt stadion i Mjøndalen, har klubben bygget sten på og skapt det de selv kaller «en stor drøm fra ei lita bygd». Etter mange år i toppdivisjonen er nå i OBOS-ligaen og klare for å bygge opp et nytt slagkraftig lag som kan kjempe seg tilbake til Eliteserien.

 

miffotball.no

Bilde

Norges største jazzfestival

Kongsberg jazzfestival er årets høydepunkt på Kongsberg og en viktig del av byens identitet. Vi i Aass bryggeri har vært med på denne folkefesten helt fra starten av.

Hvert år kommer det store internasjonale artister og fremadstormende talenter til Kongsberg for å fylle byen med musikk. På byens mange scener kan du oppleve et rikt utvalg av jazz i alle sjangere. Ønsker du å ha noe godt i glasset til konsertene, sørger vi i Aass bryggeri for det. 

Se flere nyheter og hold deg oppdatert på programmet til festivalen på

 

kongsbergjazz.no

Bilde

Vikens største musikkfestival!

IDYLL Festivalen er Vikens største musikkfestival!

Hver år samler de verdens beste publikum, fordelt på en helg i juni, i 2024 fredag og lørdag 21.-22. juni. Festivalen ønsker å samle familie, venner og kollegaer med en miks av artister som treffer alle. Festivalen har fri aldersgrense.
Festivalen har vært utsolgt hvert år siden oppstart i 2016, og leverer en stemning du ikke bør gå glipp av!

Festivalen foregår på Isegran, en grønn perle av en øy rett ved Fredrikstad sentrum. 

Se flere nyheter og hold deg oppdatert på programmet til festivalen 👇🏻

 

 

idyllfestivalen.no

Bilde

Drammens store fest!

Ypsilon er en musikkfestival og en del av folkefesten Elvefestivalen i Drammen sentrum som har blitt arrangert over i 25 år. Festivalen tilbyr et bredt spekter av aktiviteter for alle aldre. Aass Bryggeri har vært med som samarbeidspartner av Ypsilon og Elvefestivalen i alle år.

Elvefestivalen er en stor fest som inkluderer alle i byen. Her samles små og store til en felles feiring for alle som har et hjerte som banker for Drammen by.

I 2023 skiftet musikkdelen av Elvefestivalen navn til Ypsilon. Også under det nye navnet kan vi garantere gode stunder når spennende artister står på scenen i byparken. Vi gleder oss til å se deg på festivalen i august!

Se flere nyheter og hold deg oppdatert på programmet til festivalen på

 

ypsilon.no

 

elvefestivalen.no

Kortbilde

Ta kontakt for sponsorat

Sponsorskjema