Globe icon

EN

#PLACEHOLDER Aass logo
Header bilde

Aass Bryggeri kåret til Årets Bedrift

Aass Bryggeri er stolte og glade over å ha blitt kåret til Årets Bedrift under Næringsforeningen i Drammen og omegn sitt arrangement "Innsikt 2024".

Aass Bryggeri kåret til vinner av Årets Bedrift under Innsikt 2024

Aass Bryggeri er stolte og glade over å ha blitt kåret til Årets Bedrift under Næringsforeningen i Drammen og omegn sitt arrangement "Innsikt 2024". Denne prestisjefylte prisen er en anerkjennelse av vårt engasjement, innovasjon og bidrag til næringslivet i regionen.

Med en historie som strekker seg over 190 år, viser denne utmerkelsen at vi fortsatt er i forkant av utviklingen og møter nye krav til bærekraft og effektivitet. Vi har kontinuerlig tilpasset oss ved å fokusere på miljøvennlige løsninger, som å redusere energi- og vannforbruk, samt å kontinuerlig jobbe for å redusere bruken av plast.

Juryens begrunnelse

"I et knallhardt marked der konkurrentene har internasjonale muskler, klarer denne bedriften å utnytte sine fortrinn: De er kompromissløse på kvalitet, snur seg raskt og finner stadig smartere måter å kutte kostnader på. Da snakker vi om kostnader både i kroner og øre for egen bedrift, samarbeidspartnere og for miljøet."

Vi heier på Drammen og de andre finalistene!

Samtidig som at vi er stolte over å bli kåret som vinner, er vi ydmyke og vil også hylle de andre nominerte og finalistene Norgips og Agaia. De er begge verdige vinnere og deres bidrag til næringslivet er viktig for regionene vår. Det er inspirerende å se at det finnes så mange dyktige og viktige næringsaktører i regionen vår, og vi heier på dere og det vi kan få til sammen for Drammen.

Denne utmerkelsen er ikke bare en tittel vi smykker oss med, men en viktig del av vårt omdømme. Det er en anerkjennelse av arbeidet til våre 100 ansatte, som hver dag bidrar til å opprettholde vår høye standard og styrke vår posisjon i markedet.

Tusen takk til våre ansatte, kunder og samarbeidspartnere som gjør dette mulig. Vi ser frem til å fortsette å brygge kvalitetsøl og bidra til vekst og utvikling i Drammen og omegn.

Skål til alle som heier på oss!

Les mer om Aass Bryggeri!

Header bilde

190 år med gode stunder - Starten 1834-1904

Les mer
Header bilde

Aass Bryggeri reduserer 4,5 tonn plast

Les mer