Globe icon

EN

#PLACEHOLDER Aass logo
Aass forsidebilde

Aass uten radler

bilde

Nå kommer Norges mest solgte alkoholfrie øl som Radler!

Med sommeren rett rundt hjørnet er Aass Bryggeri stolte av å presentere en sommerlig nyhet: Aass UTEN Radler. Blandingen av alkoholfritt øl og leskedrikke har lenge vært en favoritt blant de som søker en balanse mellom det bitre og det søte, og nå har Aass Bryggeri satt sin egen vri på denne klassiske drikken.

bilde

Aass UTEN Radler - kvalitetsdrikk med lavt kaloriinnhold og uten alkohol

Stadig flere, og særlig yngre forbrukere er opptatt av både kaloriinnhold og å begrense alkoholinntaket av hensyn til en aktiv livsstil. Med Aass UTEN Radler tilbyr vi et alternativ som lar folk nyte en forfriskende drikk uten å måtte bekymre seg for kaloriene, at bilen må stå eller at morgendagens treningsøkt må stås over.

Historien bak Radler

Historien bak Radler strekker seg tilbake til 1922, da den tyske vertshuseieren Franz Xaver Kugler stod overfor en utfordring på en varm sommerdag. Med tusenvis av tørste syklister strømmende gjennom hans lille serveringssted i Disenhofen, blandet Kugler øl med sitronbrus for å imøtekomme den uventede etterspørselen. Den resulterende drikken, som senere skulle bli kjent som Radler - tysk for "syklist" - ble raskt populær blant de tørste syklistene. Mens Radler ofte tilskrives Kugler, hadde blandingen av øl og leskedrikk allerede blitt dokumentert i Tyskland tidlig på 1900-tallet. Likevel var det Kuglers improviserte løsning som virkelig satte fart på populariteten til denne forfriskende drikken, og siden den gang har Radler funnet veien til glassene til mennesker over hele verden.

bilde

Våre Aass UTEN-produkter

Bilde

Aass UTEN Original

Aass UTEN Original er et strågult alkoholfritt øl med aroma av malt og humle. Ølet har en fyldig smak med tydelig maltsødme og avstemt bitterhet.

Aass UTEN Original
Bilde

Aass UTEN Radler

Aass UTEN Radler er alkoholfritt, med smak av eple fra bestemor Smith. Hold kaloriene nede bittelitt, når du skal sykle tur eller sykkelritt.

Aass UTEN Radler
Bilde

Aass UTEN IPA

Aass UTEN IPA er et kobberrødt alkoholfritt øl med aroma av malt, humle og frukt. Ølet har en tydelig humlesmak med høy bitterhet og fruktighet.

Aass UTEN IPA