Hopp til innhold

Direktørboligens historie

Direktørboligen er bygget i 1874 da Drammen ble bygget opp igjen etter bybrannen i 1866. Boligen har vært hjem for to generasjoner administrerende direktør i Aass Bryggeri og hadde i sin tid en stor fin hage utenfor hvor det i dag er parkeringsplasser. Likevel har alle direktører ved Aass Bryggeri på et tidspunkt bodd i boligen. Ole Steens gate var tidligere hovedveien til Oslo fra Drammen og boligen lå derfor sentralt både i forhold til sentrum, til bryggeriet og til utfartsåren mot Oslo.

Øl har i alle tider fulgt mennesket gjennom livet og har blitt brukt for å markere små og store begivenheter. Direktørboligen er et sted for markering av seire og jubileer, for nederlag og tap, for kunnskap og lærdom, for nysgjerrighet og utvikling, for kjærlighet og glede og for avslutning og minner.

Ønsker du å leie direktørboligen, ta kontakt her.

Ølsmaking og omvisning

  • Legg inn hvilken bedrift, forening eller organisasjon du representerer hvis aktuelt
  • Legg inn din E post slik at vi har mulighet for å kontakte deg.
  • Legg inn ca. antall deltagere.
  • Legg inn om du ønsker omvisning og ølsmaking, med eller uten middag eller om du ønsker å leie Direktørboligen. Legg gjerne inn om noen av deltagerne har noe spesielt som må tas hensyn til som allergier eller utfordringer med fremkommelighet.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Personvern og cookies