Globe icon

EN

#PLACEHOLDER Aass logo
Header bilde

Gildehallen

Gildehallen er nærmeste nabo med Aass Bryggeri og er vårt senter for ølglede. I Gildehallen kan du oppleve gode stunder med god mat og godt drikke.

Gjennom hele året har vi åpne dører for gjester som er nysgjerrige på historien til Aass Bryggeri og som ønsker å lære mer om våre gode brygg. I et gjennomsnittsår er det over 12 000 personer som er innom for å oppleve ølkultur i Gildehallen.

Gildehallen ble bygget i 1892 av trelasthandler Svend Haug som også er byggherren bak praktfulle Villa Fridheim ved Krøderen. Gildehallen sto innflytningsklar til sønnens bryllup i 1892.
Under 1. verdenskrig overtok familien Gran huset, og deretter kom Werner-familien inn i bildet fra 1926. I 1964 kjøpte Aass Bryggeri huset og omgjorde det til gildehall.

Til bryggeriets 150-årsjubileum i 1984 ble det satt i gang en omfattende oppgradering av Gildehallen. Etter den tid har Gildehallen blitt oppgradert med et moderne industrikjøkken, slik at vi lager maten vi serverer selv, samt at det i andre etasje er laget til møterom som kan leies ut. 
I løpet av de siste 30 årene har det vært stor aktivitet i lokalene med ølskoler, fester, jubileer, selskaper og sammenkomster av sosial og forretningsmessig karakter.

Gildehallen, med sin innholdsrike historie og varme atmosfære, har blitt en institusjon i byen og er vårt senter for kultur. 

 

Booking

bilde

Header bilde

Direktørboligen

Les mer
Header bilde

Pilotbryggeriet

Les mer