Hopp til innhold

Direktørboligen for små og store begivenheter

Direktørboligen er en flott bolig sentralt i Drammen. Her arrangerer Aass Bryggeri ølskole og skreddersydde arrangementer hele året i Direktørboligen, med middag og underholdning om ønskelig.

Direktørboligen er bygget i 1874 da Drammen ble bygget opp igjen etter bybrannen i 1866. Boligen har vært hjem for to generasjoner administrerende direktør i Aass Bryggeri og hadde i sin tid en stor, fin hage utenfor hvor det i dag er parkeringsplasser. Ole Steens gate var tidligere hovedveien til Oslo fra Drammen og boligen lå derfor sentralt både i forhold til sentrum, til bryggeriet og til utfartsåren mot Oslo.

Perfekt for alle typer selskap

Øl har i alle tider fulgt mennesket gjennom livet og har blitt brukt for å markere små og store begivenheter. Direktørboligen er et sted for markering av seire og jubileer, for nederlag og tap, for kunnskap og lærdom, for nysgjerrighet og utvikling, for kjærlighet og glede, for avslutning og minner.

Direktørboligen er et av byens best bevarte Drammenshus og egner seg perfekt til å arrangere dåp, konfirmasjon, bryllup og andre arrangement. Lokalene har fullt utstyrt kjøkken hvor våre gjester kan tilberede mat. Alternativt finnes flere cateringfirma i Drammen som kan levere til deres arrangement. I Direktørboligen er det plass til 60 personer til bords.

For den store dagen

Direktørboligen passer yppelig til bryllup og barnedåp. Interiøret har et nytt, moderne preg samtidig som det tradisjonsrike og klassiske preget er bevart. Med vakre lysekroner i taket, peis i flere rom og lys fargepallett gir boligen et godt grunnlag for å sette ditt preg på arrangementet. Et stort og stilrent kjøkkenet er tilgjengelig for alle arrangementer, dekketøy, servise og glass til deres disposisjon. Vi har stor parkeringsplass og full rengjøring. Drikke ordner man selv, men det kan kjøpes ved vårt bryggeriutsalg som er åpent hver torsdag mellom kl. 14.00 og 16.00. Ønsker du å låne bordtapper se info her.

Les mer om arrangementer i Direktørboligen her.
Kontakt oss angående din neste firmafest, dåp, konferanse eller bryllup her.

Personvern og cookies