Globe icon

EN

#PLACEHOLDER Aass logo
Header bilde

Direktørboligen

Er du på jakt etter et unikt lokale for bryllup, konfirmasjon, dåp eller jubileum? Da er Direktørboligen til Aass Bryggeri et ypperlig valg.

Direktørboligen er et av byens best bevarte drammenshus og ble oppført i 1874. Aass Bryggeri overtok eiendommen i 1939. Nytilsatt bryggerimester Detlev Aass flyttet inn i huset sammen med familien samme år. Siden den tid har alle generasjoner bodd i huset i kortere eller lengre tid. I 2006 ble det satt i gang et prosjekt for å ominnrede og rehabilitere for å kunne leie ut selskapslokaler, som igjen ble modernisert i 2021.

Direktørboligen egner seg perfekt som sted for hyggelige arrangementer og gode stunder. I lokalene er det plass til å dekke opp til 60 personer til bords. Det er også et fullt utstyrt kjøkken i bygget, hvor du kan tilberede mat.
Alternativt kan Gildehallen levere mat til ditt arrangement, samt det finnes flere cateringfirma i Drammen.

Som nærmeste nabo til Aass Bryggeri, er det mulig å leie bordtapper og kjøpe varer via vårt bryggeriutsalg. Vi vil da frakte varene over til Direktørboligen og sette det kaldt.  Eventuelt er det også tillatt å nyte medbrakt som du sørger for selv.

Leie av lokalet på ukedag er 5 000,-

Leie av lokalet for en helg er 10 000,-

For mer informasjon og booking av lokalet ta kontakt her

Booking

Header bilde

Gildehallen

Les mer
Header bilde

Pilotbryggeriet

Les mer