Hopp til innhold

Gildehallen for kurs, konferanser og selskaper

Gildehallen er nærmeste nabo med Aass Bryggeri og er vårt senter for ølglade og ølglede. Huset er sikkert et av Drammens mest besøkte hus – og alltid besøkt i glede!

Aass Bryggeri har vært stolt eier av Gildehallen siden 1964, men husets historie har sin opprinnelse lenge før det. Huset er bygget på begynnelsen av 1890-tallet av den kjente trelastbaronen Svend Haug som også er byggherren bak praktfulle Villa Fridheim ved Krøderen. Gildehallen sto innflytningsklar til sønnens bryllup i 1892 og startet sin eventyrlige historie som hjem for familien Svend Christian Haug.

Gildehallens bakgrunn

Under 1. verdenskrig overtok familien Gran huset, og deretter kom Werner-familien inn i bildet fra 1926. Werner-familien eide eiendommen fram til 1964 da Aass Bryggeri kjøpte den og omgjorde privathuset til gildehall. I 2. etasje flyttet bryggeriets salgs- og reklameavdeling inn og det var plass til både kontorer, reklameverksted og bedriftslege der. Markedsavdelingen ble værende i huset i 25 år og var veldig vemodig da det nye og flotte kontorbygget i Aass Bryggeri sto ferdig og innflytningsklar i 1989. Det var leit å forlate den gode atmosfæren i Gildehallen.

Til bryggeriets 150-årsjubileum i 1984 ble det satt i gang en omfattende oppgradering av Gildehallen. Og for et år det ble! Vi kunne nå ta stolt ta i mot 10 000 gjesteri vår nye, flotte Gildehall. Dette ble på mange måter startskuddet på Gildehallen slik vi kjenner huset i dag.

Kurs, konferanser og selskaper

I løpet av de siste 30 årene har det vært stor aktivitet her med ølskoler, fester, jubileer, selskaper og sammenkomster av sosial og formell karakter. Gildehallen, med sin innholdsrike historie og varme atmosfære, er og blir vårt senter for god ølkultur.

Vi hjelper deg å arrangere en perfekt aften for ditt selskap, enten det er et firma-arrangement eller privat. Aass Bryggeri sørger for at et skreddersydd arrangement for deres behov, enten dere ønsker en helaften med middag og ølkurs, eller et enklere selskap med ølskole og smakstallerken. Ønsker dere underholdning kan vi også ordne med dette.

Les mer om arrangementer i Gildehallen her.
Kontakt oss angående din neste firmafest, kurs, konferanse eller selskap her.

 

img12img10img3

Personvern og cookies