Hopp til innhold

Bryggeriutsalg

Aass Bryggeri har et bryggeriutsalg ved bryggeriet i Drammen som er åpent for alle. Åpningstiden er fra 14.00 til 16.00 på torsdager.

Ved bryggeriutsalget kan du som forbruker handle fra hele vårt vareutvalg. Det inkluderer også fat for tappetårn. Vi tar ikke kontantbetaling, kun kortbetaling. Prisnivået er omlag som du kan forvente i dagligvarebutikkene. Vi har ikke lov til å legge ut prisliste, men har du spørsmål, ta kontakt med kundeservice@aass.no så svarer vi på direkte spørsmål der.

Fat for tappetårn

Vi selger to typer fat for tappetårn. 30 liter stålfat med såkalt G kobling og 30 liter key keg med key keg kobling. Stålfatene er gjenbrukbare og har en pant på 300 kroner som tilbakeføres til konto når fat leveres tilbake. Key kegs er engangsfat og skal i restavfall når det er tømt. Det er viktig at trykket tas ut av Key keg når det er tomt. Instruksjoner om dette medfølger ved kjøp. Vi kan mot depositum også låne ut en tappemodul hvis du skal avholde arrangement, forutsatt kjøp av fat. Dette må forhåndsbookes. Depositum tilbakeføres konto som ble benyttet til kjøp. Tapperne er «plug and play» løsning som både har kompressor og kjøling. De fungerer kun til key kegs. For ytterligere spørsmål om fat og forhåndsbooking av tappere, kontakt kundeservice@aass.no.

Andre produkter

Bryggeriutsalget selger alle produkter i bryggeriets sortiment opptil 4,7 % vol. Alt over dette har Vinmonopolet, som navnet tilsier, monopol på. Det hender vi har ekstraordinære tilbud på alkoholfrie varer som har kort holdbarhet eller er utenfor sesong. Vi selger kun hele brett av 24 enheter. Spesielt hvis du skal handle inn store kvantum og vil være sikker på å få nok varer, har vil kjøp på Bryggeriutsalg være et godt alternativ.

I tillegg til produktene vi produserer, så har vi et lite utvalg av glass tilgjengelig for kjøp. Disse selges til vår innkjøpspris pluss MVA.

Annet

  • Faller en torsdag på en helligdag eller aften, så er bryggeriutsalget stengt. Det er da ikke åpent igjen før påfølgende torsdag som ikke er offentlig merkedag
  • Adressen til Bryggeriet er Ole Steensgate 10, 3007 Drammen. Inngang er ved siden av Gildehallen vår retning mot Oslo.
  • Vi følger de til enhver tid gjeldende retningslinjer fra offentlige myndigheter angående smittevern. Per nå (januar 2021) inkluderer det bruk av maske/munnbind, maksimalt antall personer i lokalet samtidig, desinfeksjon ved inngang og vaskerutiner av traller.
Personvern og cookies