Globe icon

EN

#PLACEHOLDER Aass logo
Aass forsidebilde

Nyhetsslipp i dagligvare

Visste du at uke 8 er den uken i året hvor det slippes flest nyheter i matbutikken? Mandag 20. februar 2023, vil nyhetene stå klare i butikkhyllene. 

bilde

Uke 8 er det største nyhetsslippet i løpet av året, og alle de store produsentene og merkevarene kommer med nye varianter av eksisterende produkter, men også helt nye produkter som ingen før har sett i Norge. Det er blitt populært for forbrukere å speide etter nyheter og dele på sosiale medier, slik som @matnyheter_norge gjør på instagram. 

Å handle i butikken blir fort en vane og noe hverdagslig, og derfor lite spennende. 

Det er sikkert også mange som synes det er ekstra kjedelig i en tid med stigende matvarepriser. Noe som kan være med på å gjøre handelen litt ekstra spennende, er å prøve ut mange nye spennende produkter.

Hashtaggen #matnyheter2023 på TikTok er også veldig populær med 6,6 millioner views totalt. Dette beviser at forbrukere er interessert i nye og spennende produkter. Likevel er det få nyheter som er levedyktige nok til å bli en fast del av produktporteføljen til produsentene. Ofte er produktene nyskapende, med uforventede smakskombinasjoner, noe som gjør at mange ønsker å kjøpe det med seg hjem.

Å handle i butikkene i uke 8 er alltid mye mer spennende enn ellers!