Hopp til innhold

Sponsorater

Aass Bryggeri sponser en rekke formål og organisasjoner av ulik art. Det er en av de positive effektene ved å handle norske varer fra norskeide produsenter: En god del av verdiene går tilbake til formål du bryr deg om. I tillegg til de nedenforstående organisajonene, klubbene og arrangementene, har vi ambassadører som vi hjelper opp og frem innenfor sine felt.

 

Idrettsklubber

Strømsgodset – Ekte kjærlighet

Strømsgodset er en eliteserieklubb i fotball fra Gulskogen i Drammen. Aass Bryggeri har vært sponsor for Straømsgodset sammenhengende siden 1992. De siste årene har Strømsgodset vært en foregangsklubb i utviklingen av unge spillere. Dette støtter vi ved å dele ut prisen til årets unge spiller hvert år.

 

Drammen Håndballklubb

Drammen håndballklubb er et eliteserielag i håndball for Herrer fra Drammen. De spiller kampene sine i Drammens storstue Drammenshallen. DHK va første laget fra Norge som vant en europacup i en lagidrett. Da med draktreklame fra Aass Bryggeri. Det var siste gang vi kunne vise logoen på en klubbdrakt før det kom en dom i høyesterett som fjernet denne muligheten for bryggerier. Aass bryggeri deler ut pris til årets unge spiller her for å stimulere til talentsatsning.

mif logo

Mjøndalen – Lagånd, innsats og kameratskap må alltid gå foran

Mjøndalen er et etliteserielag i fotball fra Eiker. Kjent som norges kanskje mest folkelige fotballklubb står de for verdier som Aass Bryggeri identifiserer seg med. Med sterke personligheter, små ressurser og mye lokalt engasjement på og rundt stadion i Mjøndalen, har de bygget sten på sten de de kaller «en stor drøm fra ei lita bygd». Aass Bryggeri bidrar også i Mjøndalen til å kåre årets unge spiller for at talentene skal få en sjanse.

Idrettsarrangement

Hauerntrippelen – Thorleif Haug skifestival

Thorleif Haug skifestival startet som et minneløp for den norske OL vinneren Thorleif Haug fra Lier. I over 50 år har skirennet, populært kalt «Hauern», vært arrangert fra Lier til Drammen. De seneste årene er det utvidet med et løp og et sykkelritt også i samme område. Noen år har det også vært arrangert «natthauer» i Finnemarka med hodelykt.

Kulturelle arrangement

Kongsberg Jazzfestival

Kongsberg jazzfestival er en jazzfestival og folkefest som arrangeres i Kongsberg hvert år. Aass Bryggeri har vært sponsor av festivalen fra dens spede begynnelse. Festivalen tilbyr et rikt utvalg av jazz og andre sjangere fordelt på faste scener og tilriggede scener kun for festivalen.

Elvefestivalen

Elvefestivalen er en musikkfestival og folkefest i Drammen sentrum som er arrangert i 25 år. Festivalen tilbyr et bredt spekter av aktviteter for barn og voksne inkludert konserter på Gamle Kirkeplass midt i sentrum av Drammen. Aass Bryggeri har vært emd Elvefestivalen i alle dens leveår.

 

Kadetten

Kadetten er en festival på Kadettangen utenfor Sandvika. På et nyanlagt friområde ved vannet tilbyr Kadetten en festivalopplevelse med hovedvekt på urban, rap og elektronisk pop rettet mot et ungt publikum. Aass Bryggeri har vært sponsor siden festivalen startet.

Humanitært

Kirkens bymisjon Drammen

Kirkens bymisjon Drammen er en del av stiftelsen Kirkens Bymisjon som drifter tilbud til vanskeligstilte. De har egen ungdomsklubb, tilbud om mat og et møtested til rusfrie og rusavhengige, hjelper til med boliger, driver jobbtrening, driver bruktbutikk og en rekke andre aktiviteter av humanitær karakter. Aass Bryggeri støtter med både pengestøtte og varer.

Personvern og cookies