Hopp til innhold

SKAGENRØRE PÅ SURDEIGSBRØD

ENKEL ▪️ 15 – 20 MIN ▪️ HELG

En smakfull og lett klassiker med reker og krepsehaler i en mild og kremet dressing med dill.
Serveres på surdeigsbrød som varmes lett i ovnen i noen få minutter for en mer crispy variant.

 


 

4 porsjoner

DETTE TRENGER DU

DEL 1
700 g reker og krepsehaler
1 kvast dill
2 dl majones
1/2 sitron
Blandes lett sammen

DEL 2
MAJONES
( Vispes sammen. Anbefaler en elektrisk håndmikser)
2 eggeplommer
1/2 ts dijonsennep
1 ss eplesidereddik ( fra HEINZ)

Til slutt tilsetter du 2 dl solsikkeolje i en tynn stråle under visping.

 

SLIK GJØR DU

Bland del 1 og del 2 hver for seg i en bolle.  Tilslutt blander du inn begge delene sammen og får en god kremet hjemmelaget skagenrøre.

Tips: Skjær tynne skiver med avokado som erstatning for smør på brødet, og tipp det hele med småhakket rødløk og en sitronskive.

 


Passer til: Lyst og lett øl som pils, hveteøl eller en lett IPA

Personvern og cookies