Hopp til innhold

Pølser med smakfull topping til grillsesongen

ENKEL ▪️40 min▪️ HELG

Ta pølser til nye høyder!
Her har vi samlet pølser av høy kvalitet servert med smakfull topping i ulike varianter til inspirasjon for deg.



INGREDIENSER TIL TOPPING

Baconpølse med ost ¨ Bratwurst med ramsløk¨ pølse med ost & chili ¨ Løkpølse
Alternativt til pølse:
Pulled pork ¨ Vegetarpølse
Løk ( rød eller gul )
Sprøstekt løk
Avokado
Cherrytomater
Chili i tynne skiver
Rødkål
Potetsalat
Smeltet cheddarost
Ketchup
Sennep ( sterk / søt )
Brioche pølsebrød, United bakeries
Salt & pepper

:: DETTE GJØR DU ::
Lag til ingrediensene du liker og bruk til topping på pølsene.

IMPONÈR LITT EKSTRA MED HJEMMELAGET TILBEHØR

TZATZIKI
Bland 3 dl gresk yoghurt
Riv agurk på råkostjern
Press 1 – 2 stk hvitløksfedd
Smak til med salt og nykvernet pepper

SYLTET RØDLØK
Kok opp 1 dl vann, 1 dl sukker og 1 dl eplesidereddik i en kasserolle. Kok til sukkeret har løst seg opp.
Skjær 2 rødløk i tynne skiver og ha i et glass.
Tilsett deretter den kokende laken og avkjøl med et tett lokk.
Den syltede må avkjøles i minimum 2 timer for et godt resultat, men smaker best etter noen dager.

COLESLAW
Finsnitt kål og riv gulrøtter. Skrell et eple og ta ut kjernen, riv dette også.
Bland majones, crème fraiche, sitronsaft, sukker og agurkmix til en dressing og bland godt.
Smak til med salt og pepper, vend dressingen inn med kål, eple og gulrot og server.

 

Tips: Del pølsene i 2/3 deler og server som en forrett eller en tapasrett.

Passer til: Pilsner
Bruk pilsner til en moderat krydret pølse. Smakene er mange og varierte, og det er derfor passende med en lett og lys øltype som ikke tar for mye smak.

Personvern og cookies