Hopp til innhold

Parkteatret – et møtested for gode opplevelser

– Aass i kranene på Parkteateret –
Parkteateret ligger i hjertet av Oslos koselige bydel, Grünerløkka, og er et urbant samlingspunkt for kulturelle opplevelser litt utenom det vanlige. 

Med totalpakken som sin spesialitet
Parkteatret Bar serverer et bredt sortiment enten det er økologisk, biodynamisk eller lokalt. Her tilbys også noe mat og snacks for de småsultne. Stedet ligger fint til med en solfylt uteservering fra morgen til kveld. Parkteatret har også en mellomstor scene med plass til 500 publikummere. Her ble det arrangert hele 250 arrangementer i fjor, og det var primært konserter med både veletablerte og ukjente artister. Scenen og lokalet skal gi deg som gjest en nær og spesiell konsertopplevelse midt i byen. Rytmene er lekne, og stemningen suveren.
Besøkende fra både inn-og utland
Parkteatrets eierskap til kultur- og musikkopplevelser har ikke bare engasjert lokale, men også turister. Tilbudene har vært et solid trekkplaster i bydelen de siste årene, og det satses i årene som kommer. Musikken er tilpasset et bredt spekter publikum når det kommer til både alder, kjønn og stil.
Er du nysgjerrig og vil vite mer, kan du klikke deg inn på lenken for å info om konserter. Se program her: https://parkteatret.no/program/
Personvern og cookies