Hopp til innhold

På disse arrangementene finner du Aass

(25. juni 2018) Her er en oversikt over noen av arrangementene hvor du finner Aass bryggeri i løpet av sommeren og høsten. Listen er langt fra komplett.

 

Hallingtreffet 14.-17.juni – 20 års jubileum i 2018

Hallingtreffet arrangeres torsdag 14. – søndag 17. juni 2018. Det blir musikk, dans og glaskap hele helga.

 


Fotballfeber Fredrikstad 14. juni-15. juli 2018

På Seriersborg parkeringsplass i Fredrikstad, kan du denne sommeren få med deg hele fotball-VM på en 50 kvm. storskjerm. Her blir det mat, drikke og ekte fotballfeber.

 

Håndverksølfestivalen i Oslo 15.-16. juni 2018

For andre gang arrangeres Håndverksølfestivalen i Oslo. Der vil rundt 50 bryggerier fra inn og utland vil servere sine beste og mest spennende øl over to dager i og utenfor Jakobs kirke.

 

 

Eidsfossfestivalen 22.-23. juni 2018

Eidsfossfestivalen arrangeres i 2018 for 29. gang. Festivalen finner sted i Eidsfoss, ved innsjøen Eikeren, Nord i Vestfold.

Bacalaofestivalen 14. juli 2018

Hvert år, en lørdag i juli arrangeres det Bacalaofestival i Brevik i Porsgrunn. Da er hele byen full av boder hvor man kan kjøpe bacalao, laget av Brevik Sjømandsforening.

 

Bryggerifestivalen 2.-4. august 2018

Fra 2. til 4. august 2018 blir det på ny Bryggerifestival i Trondheim. Her kan du smake på det beste fra trønderske, norske og internasjonale bryggerier.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bryggefestivalen 3.-4. august 2018 

På Nordre Jarlsberg Brygge,Sande i Vestfold. Noen av artistene som opptrer er Mudrod, Di Derre og Luxus Leverpostei.

 

 

 

 

Ryggefestivalen 10.-11. august 2018

På Halmstad i Rygge. Årets artister er: Bruce Springsteen Tribute Band, DDE, Loveshack, Stavangerkameratene og Plumbo.

 


Duggfrisk 17.-18. august 2018

Mat- og ølfestival, lokalisert i Gravane midt i Kristiansand sentrum. Over to dager, mot slutten av august, vil de fremste leverandørene av kvalitetsråvarer innen mat og drikke samles.

 

Ålesund Ølfestival 25.-26. august

Ålesund Ølfestival arrangeres i år for tredje året på rad under Den Norske Matfestivalen i Ålesund i Korsatunellen, som går tvers gjennom bysentrum.

 

Matfestivalen Mersmak 24.-25.august 2018

Mersmak i Skien er en folkefest med nye smaker, mangfold av spennende produkter, opplevelser og overraskelser.

 

 

 

 Bergen ølfestival 31. august-1. september 2018

Bergen og Norges største ølfestival på Bergenhus Festning.


Haugesund ølfestival 21.-22. september 2018

Ølfestivalen skal øke folks interesse for øl, og foregår på Garasjebryggeriet og Høvleriet i Haugesund.

 

(2. februar 2018) Hamar Ølfestival arrangeres av Hamars Culturelle ølvenner. Festivalen ble dessverre avlyst i fjor, men kommer sterkere tilbake i år. (Klikk på bilde for mer info).

Festival på Rådhustrappa i Porsgrunn. Kan i år skilte med både Nazareth og Dance With a Stranger med flere… (Klikk på bilde for mer info).

Idyllfestivalen er en familiefestival i Fredrikstad som arrangeres på Stortorvet, midt i hjertet av Fredrikstad. Festivalen ønsker å samle familie, venner og kollegaer med en miks av artister som treffer alle.

 

Totalt har nå 40.000 mennesker besøkt festivalen siden 2014. For 2019 har Tømmerstock valgt å legge festivalen til 14. og 15. juni. THE SEPTEMBER WHEN er klare, det samme er ALPHAVILLE. IDA MARIA som har vært ønskereprisen fra mange etter suksessen i fjor. I år har de også booket den spennende artisten CHRIS HOLSTEN som gjorde en solid figur under fjorårets  Stjernekamp på NRK. Også det populære bandet  VIOLET ROAD er på plass sammen med ADMIRAL P,  Blues-Trioen BUSK, ERIKSEN & SJØRSTRØM og ikke minst DREAM POLICE.

Kadetten er en strandfestival med fokus på urban pop og elektronisk musikk. (Klikk på bilde for mer info).

Kongsberg Jazzfestival samler musikkinteresserte til folkefest i uke 27 hvert år. De presenterer norske og internasjonale stjerner i verdensklasse, fra det grensesprengende til etablerte tungvektere. Tidspunkt 4. – 7. juli. (Klikk på bilde for mer info).

Musikkfestivalen Trestokk startet i 2017 i Åsnes på Flisa. I år flyttes festivalen til nedlagte Haslemoen militærleir i Våler i Hedmark.
I år kan Trestokkfestivalen skilte med artister som Dumdum Boys, Raga Rockers, CC Cowboys, Sivert Høyem og Queen Machine, med langt flere.
Festivalen går over 2 dager, 3. – 4. august. Her kan du få mulighet til å overnatte i kaserner på området! (Klikk på bilde for mer info).

Gausdalsfestivalen er en nystartet musikkfestival som ser dagens lys 9. – 11. august på vakre Skeikampen.
Årets artister består av blant annet deLillos, Claudia Scott, Smokie, Dr. Hook, Black Ice med flere lokale, nasjonale og internasjonale artister. (Klikk på bilde for mer info).

24.-27. august 2017 blir det ny folkefest i Drammen! Følg med på Elvefestivalen i Drammen på facebook (klikk her), elvefestivalen.no (klikk her) og @elvefestivalen på Insta (klikk her).

Personvern og cookies