Hopp til innhold

På disse arrangementene finner du Aass

Hamar Ølfestival arrangeres av Hamars Culturelle ølvenner. Festivalen ble dessverre avlyst i fjor, men kommer sterkere tilbake i år. (Klikk på bilde for mer info).

Festival på Rådhustrappa i Porsgrunn. Kan i år skilte med både Nazareth og Dance With a Stranger med flere… (Klikk på bilde for mer info).

Idyllfestivalen er en familiefestival i Fredrikstad som arrangeres på Stortorvet, midt i hjertet av Fredrikstad. Festivalen ønsker å samle familie, venner og kollegaer med en miks av artister som treffer alle.

Tømmerstock er iløpet av 4 år blitt en godt etablert festival som har hatt 52 forskjellige artister som har samlet totalt 22.000 tilskuere. (Klikk på bilde for mer info).

Kadetten er en strandfestival med fokus på urban pop og elektronisk musikk. (Klikk på bilde for mer info).

Kongsberg Jazzfestival samler musikkinteresserte til folkefest i uke 27 hvert år. De presenterer norske og internasjonale stjerner i verdensklasse, fra det grensesprengende til etablerte tungvektere. Tidspunkt 4. – 7. juli. (Klikk på bilde for mer info).

Musikkfestivalen Trestokk startet i 2017 i Åsnes på Flisa. I år flyttes festivalen til nedlagte Haslemoen militærleir i Våler i Hedmark.
I år kan Trestokkfestivalen skilte med artister som Dumdum Boys, Raga Rockers, CC Cowboys, Sivert Høyem og Queen Machine, med langt flere.
Festivalen går over 2 dager, 3. – 4. august. Her kan du få mulighet til å overnatte i kaserner på området! (Klikk på bilde for mer info).

Gausdalsfestivalen er en nystartet musikkfestival som ser dagens lys 9. – 11. august på vakre Skeikampen.
Årets artister består av blant annet deLillos, Claudia Scott, Smokie, Dr. Hook, Black Ice med flere lokale, nasjonale og internasjonale artister. (Klikk på bilde for mer info).

24.-27. august 2017 blir det ny folkefest i Drammen! Følg med på Elvefestivalen i Drammen på facebook (klikk her), elvefestivalen.no (klikk her) og @elvefestivalen på Insta (klikk her).

Personvern