Hopp til innhold

Bryggerhuset Session Ginger Beer

Passer til:
Sødme: Fruktighet: Bitterhet:
Øltype: Ginger Beer
Alkoholinnhold: 4,7 %
IBU (bitterhet): N/A
Ingredienser: Vann, Rørsukker, Melasse, Fersk Ingefær, Appelsin- og Sitron-skall, Fersk Sitrus-zest, Vaniljestenger, Tørkede Lime, Gjær.
Bestillingsnr /varenr: 4519245
Forpakning: 33clflaske,
Informasjon: Allergen: ingen.

Bryggerhuset Session Ginger Beer er det første produktet som er utviklet på pilotbryggeriet (i samarbeid med Meny) og deretter oppskalert og brygget i en større batch for å lanseres på flaske. Flasken er i svart glass, som gir produktet 100 % UV-beskyttelse, for best å bevare smaken.

Ginger Beer brygget for å skape en balanse mellom et hint av sødme, krydder, syrlighet og den varmende smaken av ingefær. Ingen farge- eller tilsetningsstoffer er benyttet, kun uvanlig store mengder av ferske, naturlig glutenfrie råvarer.

Produktet er ikke et øl, siden det ikke inneholder hverken malt eller humle, men allikevel er det brygget som et øl, altså ved å lage en “vørter” i fullt volum med tilsetninger av krydder og frukt både under kok og på tank. Siden produktet har et høyt innhold av frukt og kun er grovfiltrert vil det danne seg bunnfall i flasken over tid. Om man ønsker å la dette være igjen i flasken eller ha det med i glasset når man skjenker er mest et spørsmål om hvor disig man ønsker at produktet skal framstå i glasset.

Session Ginger Beer er kun tilgjengelig i dagligvare i Meny-butikker. I tillegg kan det kjøpes på utesteder/barer/restauranter.

CAN_4663

Personvern og cookies