Hopp til innhold

Bryggerhuset – IPL – India Pale Lager

Anbefalte glass:
Sødme: Fruktighet: Bitterhet:
Øltype: India Pale Lager
Alkoholinnhold: 6 %
IBU (bitterhet): 65
EBC (farge): 25
Ingredienser: Malt: Pilsnermalt, Hvetemalt, CaraMunich, Flaket Havre. Humle: Saazer, Hallertauer Mittelfrüh, Tettnang, Cascade, Citra, Simcoe. Aass' undergjær.
Bestillingsnr /varenr: 3335
Forpakning: 30lengangsfat,
Informasjon: Allergen: Gluten i byggmalt. The use of alcohol can cause various harmful effects. Further information can be found at:: Alkohol og helse

Tilgjengelig hos:
– Drammen: Gummibaren, Comfort Hotel Union Brygge, Barsk Burger, Rekord Bar
– Oslo: Parkteatret, The Broker, Café Bacchus, Cybernetisk Selskab/Escape
– Hamar: Nagomi
– Kristiansand: Bakgården Både &
– Tønsberg: Big Ben
– Vestfossen: Onkel Thor
– Sande: Stasjonsgården
– Sandefjord: Haukerødpuben

Bryggerhusets India Pale Lager er et øl som kombinerer smaken av undergjæret lagerøl med en solid bitterhet og tydelig aroma av amerikanske og europeiske humletyper. Bruken av lagergjær (Aass’ gjær) demper fruktigheten og bidrar til at malt- og humlesmakene står tydeligere fram.

Tørrhumlingen har ført til at ølet har en tydelig humlearoma, samtidig som bitternivået bør kunne tilfredsstille selv de mest garvede lærtunger og humlehoder. Ølet bør nytes så ferskt som mulig for å få fullt utbytte av humlearomaen og smaken.

Ølet er brygget med pilsner, hvete, og karamell-malt og humlet med både amerikanske og kontinentale humletyper. Ølet har fått en solid dose humle også som tørrhumle (tilsatt i gjæringstanken) for å øke den friske aromaen av fersk humle.

 

Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger. Nærmere informasjon finner du her.

Personvern og cookies