Hopp til innhold

Med solide ambisjoner for årets skisesong

Vi er stolte sponsorer av Martin (17) og Emma (15) – Toppidrettsutøvere og søsken i skiløypa og på friidrettsbanen

Langrennssesongen er endelig i gang. Martin og Emma er godt forberedt for vinterens kommende utfordringer. Ambisjonene er å ta gull i junior NM og å bli tatt ut til å representere Norge i ungdoms-OL i Sarajevo og i nordisk juniorlandskamp i Estland.
Begge startet tidlig med ski og friidrett. De har i dag et solid treningsgrunnlag som følge av de startet aktivt med ski og løping allerede da de var fem år gamle. I dag ligger de på rundt 11 -12 treningsøkter i uken hvor treningen i all hovedsak blir gjort lokalt i Drammen, ofte i nærområdet i Drammensmarka, langs Elveparken eller i løypene på Konnerud.

Idrettsglede, utvikling og mestring er kjerneverdier som står sterkt i fokus hos søskenparet. Begge går på Akademiet Ypsilon VGS i Drammen som innebærer kort reisevei og tilrettelegging for optimal satsing. De tar bevisste, langsiktige og gjennomtenkte valg som gir resultater både i løypene og på friidrettsbanen, og vi i Aass gleder oss til å følge Martin og Emma i vinterens kommende begivenheter!

Personvern og cookies