Hopp til innhold

Larvik Bedehus i en modernisert vri – Nå som lekker restaurant, cafe og utested

Vi skal sørover, og til Bedehuset i Larvik – en restaurant som serverer et variert kjøkken i lekre og historiske omgivelser.

Bedehuset har siden 1875 tatt imot forsamlinger, men siden 2013 fornyet seg til å bli en liten perle i Larvik by. Her kan man hygge seg med familie, venner og lunsj med kollega. Når sommeren nærmer seg er det også tilrettelagt for en fredagsøl etter jobben. Bedehuset har en flott utsikt over Larviksfjorden med fine solforhold. Stedet serverer mat på dagtid og musikk på kveldstid. Her kan du danse til lekne rytmer til sent på natt og stengetid som er kl 02.30.

Restauranten serverer lunsj og middag laget av bevisste, engasjerte og inspirerte kokker. Maten er kortreist, og menyen varierer utifra årstid, tilgjengelighet og kreativitet. Den ærverdige bygningen har 2 etasjer som både byr på både utsikt over livet i lokale og mer intime soner.

Visste du at Bedehuset har sin egen IPA (India Pale Ale) brygget på Aass Pilotbryggeri? Oppskriften er utviklet av Gard som er brygger og leder på Pilotbryggeriet.
I tett samarbeid med eier av Bedehuset har de brygget et friskt og lettdrikkelig øl med sitruspreg og god smak av humle, havre og koriander. Den kan nytes alene, men er spesielt god til burger. Vi anbefaler turen hit for gode og spennende smaker.

 

 

Se nettsiden til Bedehuset for meny mm: https://bedehusetmatogdrikke.no

 

Personvern og cookies