Hopp til innhold

Lag ditt eget øl på Bryggerhuset Pilotbryggeri

Skap en unik resept med leder og brygger ved Bryggerhuset Pilotbryggeriet, Gard Karlsnes.
«Vi gjør det mulig for restauranter og utesteder å få brygget sitt helt unike og særegne øl»

Det er stadig nye og spennende konsepter og idèer som etableres innenfor både restaurant- og utelivsbransjen i dag. Tilbudene er mange og sånn vil det fortsette å være i tiden fremover. Det store spørsmålet man stiller seg er hva som skal til for at en kunde ønsker å besøke nettopp ditt sted, og samtidig sørge for at de ønsker å komme igjen og igjen.

En typisk bryggedag
På pilotbryggeriet kan du være med på å skreddersy resepter på øl. Enten du allerede har en favorittsmak du vil gjøre en liten egen vri på, eller du har en signaturrett på menyen som fortjener en egen smak, kan vi lage et spesialutviklet brygg etter ønske. En typisk bryggedag starter med å tilsette korn og byggmalt. Byggeprosessen og humletilsetning under koking er også med på å definere ølets karakter ( farge, sødme, fylde, alkoholstyrke, smak m.m). Arbeidet fortsetter til ølet er på tank og klargjøres til leveranse som normalt er etter fem uker.

Møt Bryggerhuset Pilotbryggeris leder og brygger, Gard Karlsnes
Med lang erfaring innen hjemmebrygging, og opptil flere NM-medaljer har Gard en faglig tyngde og en kreativitet som gjenspeiler seg i ølet han brygger på Pilotbryggeriet. Han brygger faste og sesongbaserte produkter med mye smak og karakter.

Skape og ta eierskap til eget produkt
På Pilotbryggeriet kan vi brygge det meste. Det er kun kreativiteten som setter begrensninger for et brygg når det kommer til smak. Vi er ikke redde for å prøve nye ting, heller tvert imot. Det er derfor dette er både spennende og populært for våre gjester. «Det vi ofte opplever når kundene kommer og brygger selv, er at det skapes et ekstra stort engasjement rundt et produkt kundene våre har vært med på å lage selv», sier Gard. – Og det er det vi ønsker, legger han til.

Gjestebryggingen innebærer følgende: 

  • Lære om øl og bryggeprosessen
  • Brygge eget øl med unik resept
  • Lunsjpause

Nyttig info om antall liter og holdbarhet
Det brygges en batch på 900 liter levert på 20 liter keykeg. Holdbarheten er 4 mnd.

Ved ytterligere interesse, kontakt Gard Karlsnes, leder Pilotbryggeriet Bryggerhuset på tlf: 93 22 76 43    //
Mail: gard.karlsnes@aass.no for mer info om gjestebrygging, priser & booking.

Foto: Nina Djærff

Personvern og cookies