Hopp til innhold

Klare for seriestart og Rema 1000-ligaen

Robert Hedin er hovedtrener for FOLD St.Hallvard håndballklubb som nærmer seg Eliteseriens første match!

Hedin har lang erfaring som landslagssjef for det norske herrelandslaget i håndball, og i disse dager bruker han store deler av tiden sin til å planlegge den kommende Rema 1000-ligaen med laget fra Lier i Buskerud, FOLD St.Hallvard HK. Vi har tatt en prat med Hedin rundt tanker og mål satt for den kommende sesongen som starter med bortekamp mot Nærbø lørdag 15.09 på Nærbø.

Fjoråret som ble en endeløs opptur for laget
Som nyopprykket til eliteserien, nå Rema 1000-ligaen, er det klart vi er spente på hvordan sesongen blir, forteller Hedin. Fjoråret var jo en endeløs opptur sportslig, med mange flotte enkeltprestasjoner og gode resultater, i første divisjon. Selv om vi vant vår divisjon overlegent, er det ikke gitt at vi skal etablere oss i Norges øverste divisjon med en gang. Vi har et ungt lag, kanskje ligaens yngste, og det sier seg selv at prestasjonene vil variere i løpet av sesongen. Når vi er på vårt beste, har vi i oppkjøringen vist at vi kan spille på høyde med de fleste lag, men bunnivået vårt er fortsatt slik at vi også kan tape mot alle i ligaen.

Med mål om å beholde plassen i ligaen
Vårt uttalte mål for årets sesong er å beholde plassen i ligaen og fokusere på en kamp av gangen, sier Hedin. Skulle vi ta en sluttspillplass (blant de 8 beste) ville det være en stor bonus, men det er viktig å få frem at om vi skulle rykke ned en divisjon igjen, er dette ingen krise for laget.

Vi har forran denne sesongen utvidet horisonten hva gjelder samarbeidsklubber, og vi samarbeider nå med Reistad, Konnerud, Asker og VBHK. I disse klubbene finnes det mange flotte ungdommer og talenter, så fremtiden ser absolutt lys ut. Det er ingen tvil om at vi går spennede tider i møte, avslutter hovedtrener Robert Hedin

Personvern og cookies