Hopp til innhold

Om Aass Bryggeri

 

Aass Bryggeri er Norges eldste bryggeri. Vi ble etablert i 1834 og er i dag en moderne industribedrift som drives av familiens femte generasjon; Christian Aug. K. Aass. Vi er om lag 100 ansatte og holder til sentralt i Drammen sentrum, på samme sted hvor den opprinnelige virksomheten startet.

Vi har en stor kjærlighet til øl og stiller strenge krav til kvalitet. Øl er vårt hovedfokus og hvert av våre om lag 25 ulike brygg er nøye sammensatt av de beste råvarer for å oppnå nettopp den smaken og opplevelsen som vi på forhånd har ønsket oss. Produkter og produktutvikling er tuftet på en solid historie med dype røtter, og begrepene kultur, tradisjon, kvalitet og innovasjon står sentralt i alle bryggeriets gjøremål.

Kultur er en vesentlig del av Aass Bryggeri sin identitet og vi har både Gildehallen og Direktørboligen hvor ulike arrangementer kan holdes. Her tilbyr vi bl.a. en morsom og lærerik ølskole med omvisning på bryggeriet og smaksprøver av øl og mat. Vi har også et pilotbryggeri, Bryggerhuset, hvor vi eksperimenterer med nye smaker og produkter.

Aass bryggeri – vi skal skape gode stunder!

Personvern og cookies