Hopp til innhold

Esmeralda, en folkelig perle på Brygga i Tønsberg

Nå får du Aass i glasset på Esmeralda, en 120 år gammel sjøbod med mye historie. 

Vi nærmer oss sommer, ferie og tid for kos. Nå åpner Esmeralda dørene for en ny sesong, og med sin fantastiske beliggenhet ønsker de folk en varm velkomst. Menyen er variert, oppdatert og tilpasset de aller fleste. “Vi prøver å benytte så lokale råvarer som mulig. Poteter og hjertesalat fra Bjertnes og Hoel på nøtterøy, fisk og skalldyr fra Brødrene Berggrens i Sandefjord og mikrogrønt fra Naturlig Grønn”, sier leder Svennik Jr. Pettersson.

Yrende liv dag og natt – med pianobar i helgene
Etter kl 22.00 hver fredag og lørdag settes aldersgrensen opp til 20 år. Da åpner pianobaren opp for de beste entertainerne i bransjen hver helg, og i sommermånedene utvides spilledagene fra onsdag – lørdag. Dette har vist seg å være en suksess blant besøkende på Esmeralda.

Norges beste pizza?
Esmeralda er kjent for sin prisbelønte og autentiske steinovnsbakte pizza. Den lages i en vedfyrt Valoriani – verdens mest kjente produsent av pizzaovner. Det åpne kjøkkenet setter stemningen i lokale, og som gjest kan du nyte både lukten av Italia og smake Esmeraldas spesialitet. Utover restaurantens utvalg av pizza, har de også en à la carte med retter som metter de fleste ganer. Her er det alt fra burger, kjøtt og fisk til sandwich og salat.

 

Ta turen, matbiten og nyt en av Norges koseligste sommerbyer. Velkommen til Esmeralda!

Personvern og cookies