Hopp til innhold

ENKEL & SMAKFULL FREDAGSTACO

MIDDELS ▪️ 30 – 40 MIN ▪️ HELG

 

Taco for norske ganer, men også for en meksikaner

 


 

3 porsjoner

DETTE TRENGER DU

1 boks chili bønner fra Bonduelle
1 boks kikerter
2 boks mais
Avokado
Hvitløksfedd
Lime
1 stk gul løk
Frisk koriander
Cherrytomater
Mango/Granateple ( søtt eller syrlig)
Mini corn tortilla, Glutenfrie fra Old El Paso
Salt & Pepper
iMat Fraice fra Oatly ( Creme fraiche laget på havre)

 

SLIK GJØR DU

Salsa: Finhakk tomater, gul løk, og koriander. Bland sammen ingrediensene  og tilsett lime. Tips: Tilsett gjerne en chili i salsaen om du er glad i sterk mat.
Videre blander du chili-bønner og kikerter sammen og lar det stå kaldt. Guacamole er en klassiker enten du bruker hvitløksfedd og lime, eller om du kun tilsetter salt og pepper. Bruk gaffel og knus avokadoen til en myk konsistens og legg gjerne steinen fra avokadoen i blandingen så du unngår en misfarget guacamole til måltidet. Tilslutt varmes tortillaene i ovnen i folie i noen få minutter før du kan fylle tacoen med godsakene. Topp tacoen med creme fraiche av havre og dryss over mangoen eller granateple for en søt/syrlig smak.

 

Tips: For en mer smakfull guacamole: Bland 2 stk avokado, 2 hele chili ( grovhakket), 2 hvitløksfedd ( grovhakket) og 1 stk lime i stavmikser til en kremet konsistens. Smak til med salt.

Voilà – god fredag!

 

 


Passer til: Pale Ale & Pils

Personvern og cookies