Hopp til innhold

En god magefølelse forlenger livet

Er du glad i mat? Da er Oslo Street Food det rette stedet for deg. Med hele 16 matboder kan vi nesten garantere at du finner din favorittrett.  Mathallen er et urbant og kulturelt møtepunkt tilpasset en bred aldersgruppe. 

Konseptene er gjennomtenkte, innovative, kreative og i aller høyeste grad svært smakfulle. Det samles inn flere hundre tusen måltider til skolebarn i Kenya, og det serveres indisk gatemat fra byer som Delhi og Mumbai som hyllest til de utenlandske arbeidere som kom til Norge fra det indiske subkontinentet på 70-tallet. Det fokuseres også i stor grad på bærekraft og naturlige ingredienser.

Konseptet på Oslo Street Food er enkelt: man skal kunne bevege seg rundt i det 1800 kvm store lokale med pilsen i hånda, og utforske småretter fra ulike verdensdeler. Det er også sitteplasser til ca 550 personer. Sitteplassene er gjenbruk, og tallerkner, bestikk og ølglass er alle resirkulerbare. Stedet har også tre barer hvor det servers et bredt spekter alkoholholdig drikke, og en kaffebar med fersk kaffe fra «kaffeluken» ved inngangen.

 

Kjære taco-elskere, denne er til dere. 
Få en ny opplevelse av taco på «Hot Hot Harmonica» med hjemmelaget salsa som gir et ekstra spark på retten. Det brukes autentiske råvarer, og sammensetningen av ingrediensene er en smaksopplevelse. Her er det lagt mye sjel i de få ingrediensene denne meksikanske boden har, og den er garantert noe du vil forsøke deg på en vågal fredag i fremtiden etter et besøk.

Opplev en variert og spennende matverden – dra innom Oslo Street Food. 🥩🍔🌮🥗🥟🍤🍦🍻


Praktisk info: 

Adr:
Torggata 16, 0181 Oslo

Åpningstider: 
Mandag -11 – 01
Tirsdag -11 – 01
Onsdag -11 – 01
Torsdag-11 – 01
Fredag -11-03.30
Lørdag -11-03.30
Søndag-12-21
Personvern og cookies