Hopp til innhold

Aass er endelig tilbake i kranene hos Brask og Bramm

Endelig er Aass tilbake i kranene på et av Drammens mest attraktive spise-og utesteder, Brask og Bramm (også kalt Z).

Med fokus på å støtte nært og kjært
Brask og Bramm er lokalt forankret i sentrum av Drammen, og er byens største utested. På lik linje med Aass Bryggeri har Brask og Bramm et lokalt engasjement, og et brennende hjerte for Drammen by. Vi er begge stolte sponsorer av blant annet Strømsgodset toppfotball, og har i alle år vært opptatt av å være representert i bybildet. Det er derfor av stor begeistring at vi i Aass Bryggeri endelig har landet en avtale som leverandør av øl til byens største utested. Innehaveren Petter Kittilsen uttaler at han ønsker å servere gjestene sine kvalitet av ferskeste sort, og at de har allerede fått mange gode tilbakemeldinger på ølet denne påsken. Det er åpenbart at kundene har et bankende hjerte for Aass.

Lokalt øl med bredt sortiment
En annen fordel med å få Aass bryggeri som hovedleverandør er at ølsortimentet som tilbys er bredt og passer til vår meny, sier Kittelsen. Menyen på Brask og Bramm er variert, og endres to ganger i året. Her serveres klassikere som burger og sandwich, men også mer trendy retter.  Slik vil gjestene ha mulighet til å velge det ølet de mener egner seg best til utvalget på menyen.

En avtale av stor verdi for Aass
Administrerende direktør i Aass Bryggeri, Christian A.K.Aass, er også fornøyd med den nye avtalen. «Det er klart det har stor verdi for oss å lande en avtale med en så sentral «stayer» i markedet, som Brask og Bramm. For Aass Bryggeri handler det om troen på det vi driver med, og fokus på våre lokale verdier. Der er vi sterke, og det har vist seg å ha blitt verdsatt.» Det å være representert lokalt er viktig, og ved denne avtalen er det ikke store avstanden fra ølet er ferdig produsert på bryggeriet til det står iskaldt i tappekranen til Brask og Bramm.

Personvern og cookies