Hopp til innhold

Aass Bryggeri og situasjon rundt COVID 19

Selv om det ikke betyr all verdens om dagen, fordi det viktige nå er å hindre smitte og støtte de som er syke, så følger en kort oppdatering fra oss på bryggeriet. Vi har mange kunder som er sterkt berørt av situasjonen og er følgelig også selv berørt gjennom permitteringer. Nedenfor følger en kort informasjon.

Vi oppfordrer alle kunder til å følge myndighetenes råd så godt det lar seg gjøre. Vis hensyn til andre som har dårlig immunforsvar.

Leveringssituasjonen

Aass Bryggeri produserer fremdeles varer og tilpasser produksjonen ut fra etterspørsel så godt det lar seg gjøre. Vi har per nå gode støtlager av varer. Leveranser vil ikke stoppe opp, så sant ikke ytterligere tiltak fra myndighetene stanser produksjon og leveranse.

Produktene

Bryggeriets produkter produseres i kontrollerte, hygieniske omgivelser. De aller fleste produktene er tildekket ved åpning med plast, inntil pakning brytes hjemme.

Tiltak bryggeriet har iverksatt

  • Aass Bryggeri tar ikke lenger imot besøkende. Kun ansatte kommer inn i bygget.
  • Alle arrangementer i Gildehallen, Direktørboligen og Pilotbryggeriet er kansellert inntil videre.
  • Vi konsentrerer oss om kjernefunksjoner. Det vil si at det vil ikke bli gjennomført annonsering, lysene på bygget kan bli slukket og andre innsparingstiltak vurderes fortløpende.
  • Det kan ta noe lenger tid å få svar på forespørsler enn normalt, selv innenfor normal åpningstid. Vi prioriterer setralbordmail/fakturahenvendelser (aass@aass.no), reklamasjonshenvendelser (reklamasjon@aass.no) og sentralbordtelefon 32 26 60 00.
  • Mediahenvendelser om situasjonen håndteres av Christian Aass

 

Personvern og cookies