Hopp til innhold

Aass Bryggeri gjenopptar eksport

 

Aass Bryggeri har siden starten av 2000-tallet hatt et begrenset fokus på eksport. Det er i ferd med å forandre seg. Vi jobber i disse dager med å knytte til oss importører og få på plass godkjenninger for salg i flere land. Det gjelder både Norden, USA og Kina.

Har laget reklamefilm

Bryggerimester Rune Skuland og brygger Line Fugelsnes

Eksport stiller nye krav til oss til markedsmateriell som ikke er godtatt innenfor norsk reklamelovgivning. Sommeren 2017 spilte vi inn reklamefilm rettet mot eksport sammen med Catapult (nå Godt Sagt). Vi kan dessverre ikke vise filmen offentlig i Norge fordi den inneholder alkoholholdige produkter. Filmen har fått navnet «Real Moments».

Bilder fra Glitrevann og Imingfjell

Filmen benyttet utelukkende lokale opptakslokasjoner og lokale skuespillere. Scenene spilt inn på bryggeriet er autentiske med de som brygger og lager produktene. Det er viktig for oss at bryggerihåndverket, historien vår og de naturlige råvarene vi benytter i bryggingen kan vekke oppmerksomheten til potensielle utenlandske kunder. En sentral rolle spiller også vannkilden vår, Glitre, som benyttes i all produksjon av våre produkter. Andre lokasjoner som ble benyttet var Imingfjell, Ancha’s Bodega og Sande.

Bilder fra Bryggerhuset pub ved Aass Bryggeri og Ancha’s Bodega

Eksport krever nytt serveringsutstyr

I utlandet, og da spesielt i USA, er det vanlig å profilere serveringsutstyr mer enn vi gjør i Norge. Derfor har Aass Bryggeri nå for første gang fått laget vårt eget tappehåndtak. Design og utforming har industridesignerne i Abry/Cavanagh design stått for. Tappehåndtaket er maskinert ut i aluminium og har hentet inspirasjon fra meskekniver som benyttes i brygging under meskeprosessen.

Slik vil Aass fremstå på tappetårn i utlandet.

 

Har du spørsmål om Aass og eksport, ta kontakt med:

Lauritz Aass

Salgssjef

906 55 567

 

 

Personvern og cookies